Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Campden BRI Group

Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.

A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. a termelő vállalatoktól független, non-profit K+F intézet, amely a magyar élelmiszeripar, a kapcsolódó iparágak és mezőgazdaság igényeit szolgálja. A Hűtőipari Fejlesztési és Minőségvizsgáló Intézet jogutódja, így több évtizedes hazai K+F tapasztalatokkal rendelkezik. Angol anyaintézete (www.campdenbri.co.uk) révén közvetlenül hozzáfér az angol és az EU élelmiszeripar legújabb fejlesztési eredményeihez és módszereihez, fejlesztéseit hagyományosan az iparvállalatokkal szorosan együttműködve valósítja meg. Nagy tapasztalatokkal rendelkezik a technológia-transzfer, a termékfejlesztés és piacra bocsátás területén. Tevékenysége az élelmiszeripar teljes egészére kiterjed. Fő tevékenységei: technológia és minőségfejlesztés, érzékszervi és fogyasztói vizsgálatok, az élelmiszer-biztonsági rendszerek kidolgozása és megvalósítása, élelmiszerek hűtéssel, hőkezeléssel és fagyasztással történő tartósítása, gyártmányfejlesztés, Jó Higiéniai Gyakorlat (GHP) útmutatók és GMP útmutató kidolgozása, mikrobiológia, érzékszervi bírálatok, vevői felülvizsgálatok, ipari élelmiszer-biztonsági kockázatbecslési módszerek kidolgozása és alkalmazása mikrobiológiai kockázatokra, minőségbiztosítási és élelmiszer-biztonsági rendszerek átvilágítása, előauditja, minőségi előírások kidolgozása, ágazati stratégiai elemzések, marketing stratégiák készítése. Munkatársaink között egyaránt megtalálhatók a több évtizedes üzemi gyakorlattal rendelkező középkorú, valamint a korszerű kutatási ismeretekkel rendelkező fiatalabb szakemberek.

Campden BRI, UK

A Campden BRI, UK Európa legnagyobb független, tagvállalati rendszerben működő ipari kutató - fejlesztő és technológiai - szolgáltató szervezete az élelmiszerrel és italokkal kapcsolatos iparágak területén. A Campden BRI, UK több intézettel is rendelkezik az Egyesült Királyságban:

Campden BRI (Campden site)
Station Road,
Chipping Campden
Gloucestershire
UK. GL55 6LD

Tel: +44(0)1386 842000
Fax: +44(0)1386 842100
email: info@campdenbri.co.uk
www.campdenbri.co.uk

Campden BRI (Nutfield site)
Centenary Hall
Coopers Hill Road
Nutfield
Surrey
UK. RH1 4HY

Tel: +44(0)1737 822272
Fax +44(0)1737 822747
email: insight@bri-advantage.com
www.bri-advantage.com


Az angliai székhelyű Campden BRI, UK-nak 300-nál több alkalmazottja van és jelentős szakértelemmel rendelkezik a mezőgazdaság, a termék- és technológia fejlesztés, folyamatszabályozás, csomagolástechnológia, higiénia, higiénikus tervezés, takarítás és fertőtlenítés, fogyasztói preferencia és érzékszervi vizsgálatok, malom-, sütőipar és gabona-feldolgozás, ital előállítás (BRI), európai élelmiszer- és környezetvédelmi törvények és előírások, mikrobiológia, kémia, biotechnológia, élelmiszerbiztonság és minőségbiztosítás területén.

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!