Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Hírek, információkMegjelent a harmadik I-CON hírlevél:a teljes hírlevél....../
Pathway27 workshop meghívó1a teljes hírlevél....../

Pathway27 workshop meghívóa teljes hírlevél....../

Valósítsd meg a gondolatot és jelentkezz az Ecotrophelia Magyarország 2017 élelmiszer innovációs hallgatói versenyre!a teljes hírlevél....../

Megjelent a második I-CON hírlevél, melyben olvashat:

  • az európai élelmiszerekkel kapcsolatos élelmiszerbiztonság fő kihívásokról,
  • "Dirfis Mushrooms", a napon, természetes módon szárított, D-vitaminban gazdag gombákról,
  • az európai élelmiszer-kkv-k innovációjának szükségességéről.


a teljes hírlevél....../
MEGHÍVÓ - “Egészségre vonatkozó állításokkal rendelkező termékek fejlesztésének Ipari útmutatójá”-nak konzultációjára
Nemzeti Workshop
(FSPCA Preventive Controls for Human Food)

Új tanfolyamunk indult az Amerikai Egyesült Államokba exportáló élelmiszeripari vállalkozások számára az államokban működő vállalkozásokra is érvényes követelményekről.
A 2016 szeptemberétől érvényben lévő új Élelmiszerbiztonsági Törvény (Food Safety Modernisation Act /FSMA/) lényeges követelménye, hogy a cégek telephelyei is rendelkezzenek a fenti követelményeket ismerő és a szükséges képzésben részesülő szakemberrel.
Jelen tanfolyam elvégzésével az Önök szakemberei is rendelkezni fognak a szükséges tapasztalatot bizonyító tanusítvánnyal. A rendelet („Code of Federal Regulation rule 117”) ugyanis megköveteli, hogy bizonyos tevékenységeket képzett - úgynevezett „Preventive Controls Qualifies Individual/ (PCQI)” (rendeletben definiált fogalom) - szakemberek végezzenek.

Szakmai információval és tanfolyami anyaggal kapcsolatban, kérem keresse kollégáinkat:

Berczeli Attila

Hegyi Adrienn

Viola Katalin

Foodlab hírlevél

Ecotrophelia Europe győztesei 2016-ban:


Meghívó a 2017-es ECOTROPHELIA Europe versenyre

2017-ben az Ecotrophelia a Food Matters Live kiállítás keretén belül kerül megrendezésre a londoni ExCeL Centre-ben, 2017 November 21-én és 22-én

A nemzeti versenyek szervezőit kérjük, hogy 2017 május 31-ig regisztrálják csapatukat a versenyre. Az európai megmérettetésen 20 ország vehet részt. A regisztráció a jelentkezések beérkezési sorrendjében történik.

További információ: https://eu.ecotrophelia.org/content/2017-competition

a teljes hírlevél....../
Megjelent az első I-CON hírlevéla teljes hírlevél....../
Megjelent az Ecotrophelia Magyarország élelmiszeripari termékinnovációs verseny 2016-os felhívása!a teljes hírlevél....../


Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
a teljes hírlevél....../VeSage - magas tápértékű, zöldség alapú felvágottat  kitaláló Budapesti Corvinus Egyetem csapata a 2015 októberében Milánóban, az Universal Expo 2015 kiállításhoz kapcsolódóan megrendezésre kerülő Ecotrophelia Europe 2015 nemzetközi verseny győztese.

A hallgatói csapat részvételéhez az alábbi vállalatok járultak hozzá szakmai, illetve pénzügyi támogatásukkal:

Pick Szeged Zrt.; Dunakiliti Konzervüzem Kft.; Puszta Konzerv Kft.; Climate-KIC Central Hungary RIC, PANNON Pro Innovation Services Ltd.; Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége.

Az Ecotrophelia Magyarországi verseny szervezését, a program lebonyolítását, kivitelezését, a csapat nemzetközi fordulón való részvételét a  Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. szervezi 2013 óta.

További tájékoztató anyagok:

Magyargyozelem_ecotrophelia2015.pdf

Ecotrophelia_Europe_2015_Prizewinners_press_release_in_English.pdfMelléktermék kiaknázása és erőforrás hatékonyság workshop
2015. november 5.
Ecotrophelia Magyarország 2015 - Élelmiszer innovációs díj egyetemi hallgatók részére

Az Ecotrophelia Europe nemzetközi verseny (http://www.ecotrophelia.eu/) célja egy öko-innovatív és kereskedelmi potenciállal rendelkező élelmiszer létrehozása. A verseny magyarországi fordulóját immáron harmadik éve a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. szervezi.

A 2015 októberében Milánóban, az Universal Expo 2015 kiállításhoz kapcsolódóan megrendezésre kerülő Ecotrophelia Europe nemzetközi versenyen hazánkat a Budapesti Corvinus Egyetem csapata képviseli majd, VeSage fantázianevű innovatív termékükkel, amely egy magas tápértékű, zöldség alapú felvágott.

Tájékoztató anyagok:
Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!