Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Referenciáink

Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft., a termelő vállalatoktól független, non-profit K+F intézet, nagy tapasztalatokkal rendelkezik a technológia-transzfer, a termékfejlesztés és piacra bocsátás területén. Tevékenysége az élelmiszeripar teljes termékpályájára kiterjed.

Szakmai szervezetek

Tagja több európai szakmai szervezetnek, pl. az Európai Érzékszervi Hálózatnak (ESN), Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének, CIAA-nak, Hűtőipari Szövetségnek, stb.

Hazai és nemzetközi pályázatok

Jelentős projekt management tapasztalatokkal rendelkezik. Eddig 35 hazai (OMFB, FVM, NKFP, GVOP stb.) és 29 nemzetközi projekt (EUREKA, Phare, COPERNICUS, Világbank, UNIDO, EU V. és VI. keretprogramok, stb.) irányításában és megvalósításában vett részt.

  • EU Phare: Business Support Programme: 00-007700. Project for Strenghtening the activities of the Food and Drink Industry Federations... (2000-2002) keretében az EU Élelmiszer és Italgyártók Szövetsége és az ÉFOSZ pályázatban nevesített alvállalkozójaként 7 ágazati GHP útmutatót dolgozott ki, ebből a gyorsfagyasztásra vonatkozót angolul európai útmutatóként is (2000-2002).
  • Intézetünk szakemberei az UNIDO és CIAA folyamatosan felkért szakértői
  • Az FVM által támogatott, a növényi eredetű élelmiszerek területén kialakítandó HACCP mintarendszerek (több mint 200 vállalat részvételével) szakmai irányítója (1997 óta), a HACCP rendszerek első hazai kidolgozója és elterjesztője.
  • A Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) (1996) és a Jó Higiéniai Gyakorlat (GHP) útmutatók (konzervipari 1999, sütőipari 1999) hazai kidolgozója.

Az EU FP7 és EU FP6. Keretprogramjában az alábbi pályázatokban veszünk/vettünk részt.

Termékfejlesztési referenciák

Több, mint 300 piacra került termék kifejlesztése, amelyek többsége ma is forgalomban van pl. gyorsfagyasztott bélszínroló (Mirelite Csepel), gyorsfagyasztott leveles tészta (Arvit Rt.), mikrohullámú készülékben felmelegíthető kínai menü (Fevita Székesfehérvári Hűtőipari Rt.), gyorsfagyasztott galuska (Arvit Rt.), gyf. krokettek (Pest megyei Hűtőipari Rt.), derelye család (Békéscsabai Hűtőipari Rt.), gyf. vad- és egyéb ételek (Berekhús Rt.), stb.

Több évtizedes tapasztalatok a hűtőlánc és az ipari ételgyártás területén, elsősorban a hűtött és gyorsfagyasztott termék- és technológiafejlesztés területén.

Az intézet munkatársai több mint 10 új élelmiszertermékhez kapcsolódó szabadalom feltalálói. További referenciáért keresse meg az adott szolgáltatásért felelős kollégánkat.

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!