Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció

Publications

All publications

Technológia Transzfer útmutató

Ára: 0 Ft
A berendezések tervezésének higiéniai követelményei
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Mechanikus tömítések tervezése higiénikus és aszeptikus berendezésekre (Leírás, tervezési sajátosságok, Elrendezés)
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Élelmiszeripari kenőanyagok gyártása és felhasználása
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Szárított anyagok biztonságos feldolgozásának általános higiéniai tervezés kritériumai
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
A folyékony és sűrűn folyó anyagok töltésére szolgáló töltőgépek higiéniai paramétereinek a vizsgálata Challenge teszttel
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
A kétutas váltószelepek biztonságos és higiénikus tervezése
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Passzív bevonatú acélszerkezetek
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Szivattyúk, homogenizátorok, vizes szállító berendezések higiénikus tervezése

Ára: 11815 Ft
Higiénikus csőkötések
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Módszertan a nagyobb méretű berendezések tisztíthatóságának a megállapítására
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Élelmiszer-feldolgozó berendezések szelepeinek higiénikus tervezése
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Nyitott műveletek végzésére szolgáló berendezések higiénikus tervezése
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Darabos termékek folyamatos hőkezelési műveletei
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Élelmiszerek higiénikus csomagolása
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Folyékony élelmiszerek előállítására szolgáló zárt berendezések higiénikus tervezése
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
A hegesztett rozsdamentes húsipari berendezéseknél betartható higiéniai követelmények
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
A hermetikusan zárt élelmiszeripari mikrobiológiai állapot értékelésének módszertana
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Folyadékok hőkezelésére szolgáló folyamatos áramú hőkezelő berendezések mikrobiológiai
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Módszertan a folyamatos hőkezelő berendezések sterilezési mutatóinak a meghatározása
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Módszertan a folyamatos hőkezelő berendezések pasztőrözési mutatóinak a meghatározása
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Élelmiszerek mikrobiológiailag biztonságos aszeptikus töltése
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Módszertan az élelmiszer előállító berendezések tisztíthatóságának meghatározása
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Folyékony élelmiszerek mikrobiológiailag biztonságos hőkezelése
nincs leírás
Ára: 11815 Ft
Útmutató az idegenanyag szennyeződés megelőzéséhez és szabályozásához élelmiszerekben
nincs leírás
Ára: 2900 Ft
Az élelmiszer garancia rendszer keretében forgalmazható friss zöldség-gyümölcs termékek előállításának általános követelményei
nincs leírás
Ára: 1500 Ft
Vízminőség az élelmiszeriparban
Kézikönyv az alapkövetelményekről
Ára: 1500 Ft
Útmutató az élelmiszeripari üzemek építésének higiéniai szempontjaihoz
nincs leírás
Ára: 2800 Ft
Gyártmányfejlesztési útmutató az élelmiszeripar számára
nincs leírás
Ára: 2100 Ft
Útmutató az élelmiszer-kiskereskedelem jó higiéniai gyakorlatához
nincs leírás
Ára: 2900 Ft
HACCP egyszerűen
dr. Sebők András, Baár Csaba
Ára: 3900 Ft
JÓ GYÁRTÁSI GYAKORLAT - GMP
Útmutató a magyar élelmiszeripar számára
Ára: 2500 Ft

Contact Us

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campden.hu Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!