Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Élelmiszer biztonság, higiénia

BRC tanúsítási szolgáltatás

A FELÜLVIZSGÁLAT ÉS A TANÚSÍTÁS SPECIALISTÁJA

Az Intézet több szakembere az egyik legelismertebb felülvizsgáló testület megbízásából végez tanúsító és átvilágítási auditokat, az élelmiszer-előállítók, a kiskereskedelem, és a vendéglátás területén, hogy biztosítsa a legmagasabb követelményeknek való megfelelést. Az Intézet egy tanúsító szervezeten keresztül vállalatok, vállalkozások minőségbiztosítási rendszereinek felülvizsgálatára is vállalkozik az élelmiszertermékek igen széles skáláján.

A tanúsító testület (SGS) rendelkezik az EN 45004, az EN 45001 és az EN 45012 szabvány szerinti akkreditálással és széles körű felülvizsgálati és tanúsítási szolgáltatásokat nyújt az alábbi területeken:

ISO 9000

Az SGS elvégzi a vezetési rendszer és a dokumentáció teljes áttekintését, beleértve a politikák és eljárások kézikönyveit, ellenőrzi, hogy azok megfelelnek-e egy felelős szervezet működésének.

A tanúsítás előnyei

  • Javul a beszállítók és termékek megbízhatósága
  • Kevesebb időt igényel a beszállítók felülvizsgálata
  • A BRC tanúsítvány nemzetközileg elismert
  • A tanúsító testület weboldalára felkerülnek a tanúsított vállalatok
  • Az élelmiszerrel kapcsolatos előírásoknak való megfelelés figyelemmel követése
  • Csökken a vevői felülvizsgálatok igénye
  • Az elvárható gondosság elvének való megfelelés
  • Szakértői tanúskodás
  • Csökken az összes felülvizsgálat időszükséglete azáltal, hogy egy időpontban több fajta felülvizsgálatot lehet összekapcsolni
  • Lehetőség nyílik az olyan vevőkkel történő üzletkötésre, akik ragaszkodnak a független felülvizsgálathoz
  • Az SGS embléma és bizonyítvány használata a legmagasabb szintű szabványoknak való megfelelést igazolja
  • Lehetőség a különféle EUREPGAP szabványok szerinti jóváhagyásra

ISO 22000 Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerek; az élelmiszerlánc bármelyik tagjára vonatkozó követelményeket tartalmazza, e szabvány szerinti tanúsításokat már több helyen is végzett az SGS.

IFS/BRC

Az IFS 6. / BRC szabványok 7. kiadása a hagyományos minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági rendszer követelmények teljesítésén túl több olyan, a nemzetközi gyakorlatban ma már egyre szélesebb körben alkalmazott, a mikrobiológiai és az idegenanyag szennyeződések megelőzésére, az üzemi környezetre és a berendezésekre, a mikrobiológiai biztonság és az érzékszervi minőség bizonyítására szolgáló, speciális élelmiszerbiztonsági és technológiai ismeretekre épülő műszaki megoldás és korszerű módszer alkalmazását írja elő, amelyeket a hazai ipari gyakorlatban eddig csak korlátozott mértékben használtak.

Bővebb felvilágosítást ad:

Berczeli Attila
Tel: +36 1 433 14 76
E-mail: a.berczeli@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!