Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Élelmiszer biztonság, higiénia

Higiénia

Helyszíni higiéniai felmérés, szaktanácsadás, higiéniai felülvizsgálat

  • Szennyeződés lehetséges forrásainak helyszíni felmérése
  • A szennyeződés terjedésének megállapítása
  • Beszállítók felülvizsgálata
  • Felkészítés vevői auditokra

Az üzemek tervezésének és kivitelezésének higiénia szempontjai

  • Tanácsadás a higiéniailag megfelelő üzemkialakításra
  • Magas kockázatú övezetek kialakítása
  • Környezettel kapcsolatos követelmények
  • Idegenanyag szennyeződés megelőzése
  • Új létesítmények (üzem, üzlet) telepítése
  • A berendezésekkel szemben támasztott higiéniai követelmények

Jó Higiéniai Gyakorlat

  • Üzemi takarítási és fertőtlenítési programoknak a HACCP-re alapozott veszélyelemzése, kialakítása és felülvizsgálata
  • Berendezés tisztíthatósága, sterilezhetősége, aszeptikus alkalmassága Személyi higiénia (pl. csizmamosás, kézmosás)
  • Állati kártevők elleni védekezés
  • Nyitott és zárt rendszerek tisztítása és fertőtlenítése
  • A higiéniai megfelelés ellenőrzése (pl. ATP tesztek, gyors módszerek)
  • Javaslatok a speciális higiéniai problémák megoldására
  • A takarítás és fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata
  • Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája

Oktatás – tanfolyamok és szemináriumok

  • A takarítás és fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata
  • Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének alapelvei és helyes gyakorlata.

Bővebb felvilágosítás:

Baár Csaba
Tel: +36 1 433 14 82
E-mail: c.baar@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!