Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Élelmiszer biztonság, higiénia

Windair

WINDAIR oktatási program volt kis és közepes vállalakozások számára, amit Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. koordinált. A program részeként:

  • a HACCP rendszer bevezetésére a sajtgyártásban és a borászatban tartottunk tanfolyamot, amely keretében áttekintettük a
    • Minőségirányítási rendszer (MIR) és Élelmiszerbiztonsági rendszer (HACCP) – alapfogalmakat, alapelveket;
    • ISO 9001:2008 szabványt a minőségirányítás és az élemiszerbiztonság területén;
    • a minőségirányítási és az élelmiszerbiztonsági rendszer specifikus elemeit (nyomonkövethetőség, szervezet, élemiszerbiztonsági veszélyek szabályozása );
    • jogszabályokat.
  • Két gyakorlati példa kidolgozása a bor és sajt előállító vállalkozások számára az élelmiszerbiztonsági és a minőségirányítási rendszer bevezetésére vonatkozóan.

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!