Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Mikrobiológia

ELTARTHATÓSÁG ÉS TARTÓSÍTÁSI MÓDSZEREK

  • Élelmiszerromlások okainak kivizsgálása
  • Mikroorganizmusok viselkedésének (növekedési, szaporodási és pusztulási modellek) matematikai modellezése
  • Különböző élelmiszerkezelések validálása (challenge testing)
  • Termékek eltarthatóságának meghatározása és (ha lehetséges) az eltarthatóság meghosszabbítása (shelf-life tests)
  • Sütőipari termékek és fehérjében gazdag hűtött termékek eltarthatósági vizsgálata.

Magas nyomású kezelés és ultrahang és egyéb technikák alkalmazása (Campden BRI, UK-val közreműködve).

Bővebb felvilágosítás:

Baár Csaba
Tel: +36 1 433 14 82
E-mail: c.baar@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!