Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszeriparban dolgozók részére

Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra a tanfolyamra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus JELENTKEZÉSI LAPOT kell kitölteni és ezeket egymás után, de legalább 1 órán belül küldjék el hozzánk a kedvezmények érvényesítése miatt.

Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk!

Meghirdetett tanfolyamaink:

Tanfolyam neve
Időtartama
Dátumok

az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei *
(ÚJ)

2.5 nap
(20 óra)
2017. szeptember 18-19-20.
2017. november 13-14-15.

az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei *
(Németország- angol nyelvű)

2.5 nap
(20 óra)
2017. szeptember 27-30.


Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása)

5 nap
2017. szept. 25-26-27-28-29.


HACCP rendszer alapelvei

2 nap
2017. október 9-10.
2017. november 20-21.

Hogyan kell működtetni a HACCP rendszereket az élelmiszeriparban?

1 nap
2017. szeptember 14.
2017. december 4.

Az ISO 22000 szabvány követelményei

1 nap
2017. szeptember 7.
2017. október 16.

BRC 7. szabványkövetelmények és a szabvány szerinti tanúsítás

1 nap
2017. szeptember 4.
2017. október 6.

Az IFS 6. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése és belső auditja

2 nap
2017. október 3-4.


IFS 6. szabvány a már tanúsított élelmiszeripari vállalkozások számára

1 nap
2017. augusztus 29.
2017. november 16.

Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek üzemeltetése

8 nap
2017. nov. 23, 24, 30
2017. dec. 1, 7, 8, 14, 15


Belső auditor képző tanfolyam I.

1 nap
2017. szeptember 11.
2017. október 19.

Belső auditor képző tanfolyam II.

2 nap
2017. október 12-13.
2017. november 27-28.

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat?

1 nap
2017. szeptember 15.
2017. október 24.
2017. december 18.

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során
(2016-ban újra fejlesztett)

1 nap
2017. augusztus 30.


Mikrobiológia alaptanfolyam (élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)

1 nap
2017. november 7.


Mikrobiológia haladó tanfolyam (élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)

1 nap
2017. november 8.


A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata

1 nap
2017. augusztus 31.
2017. október 11.

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei

1 nap
2017. augusztus 28.
2017. november 29.

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei

1 nap
2017. december 6.


Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája

2 nap
2017. október 17-18.


Érzékszervi bírálói alaptanfolyam (élelmiszeripari vállalatok számára)

1 nap
v.
2 nap
2017. szeptember 5.
2017. október 25.
2017. október 26-27.

Haladó érzékszervi bírálói tanfolyam(ÚJ)

2 nap
vállalatoknak egyedi igény esetén


Innovatív értékesítési stratégiák és élelmiszerlánc menedzsment a piaci versenyképesség növelésére

1 nap
(Vevői igény esetén)


Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban

1 nap
(Vevői igény esetén)


Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban

1 nap
2017. szeptember 6.
2017. november 17.

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban
(2016-ban újra fejlesztett)

1 nap
2017. október 2.
2017. december 11.

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően?

1 nap
2017. szeptember 21.
2017. november 9.

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai (élelmiszeripari vállalatok számára)

1 nap
2017. december 13.


Fenyegetettség értékelés, Kritikus Szabályozási Pontok tanfolyam -
(A szándékos élelmiszerszennyezés kezelésének szabványa (PAS 96:2010))

1 nap
2017. szeptember 13.
2017. december 6.

A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (Root cause analyses)
(2016-ban újra fejlesztett)

1 nap
2017. szeptember 8.
2017. október 5.

BRC / IoP.: Csomagolás és csomagolóanyagok globális szabvány 5. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás
(2016-ban újra fejlesztett)

1 nap
2017.  november 22.


Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei, áttérés az új szabványra
(2016-ban újra fejlesztett)

1 nap
2017. szeptember 12.
2017. december 12.

Hőkezelési technológiák és validálásuk
(Élelmiszeripari vállalatok számára) (ÚJ)

1 nap
2017. december 5.


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.

Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!

Bővebb felvilágosítás:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

 

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!