Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása)

Időpontok:

  • 2017. szept. 25-26-27-28-29.

Időtartama: 5 nap

Részvételi díj: 180 000 Ft + ÁFA / fő (mely ár a vizsgát is tartalmazza)

A tanfolyamot mindazon vállalkozások részére ajánljuk, akik javítani szeretnének az élelmiszer biztonsági rendszerük hatékonyságán.
A tanfolyamra elsősorban olyan munkacsoport vezetőknek, a felső vezetés tagjainak és a HACCP rendszerek felülvizsgálatát végzőknek jelentkezését várjuk, akik élelmiszeripari irányítási rendszereket gyakorlatban működtetnek, HACCP alapképzéssel rendelkeznek. A tanfolyamon esettanulmányok feladatainak megoldása kapcsán a gyakorlati ismeretek átadására törekszünk.

Vizsgalehetőség: kötelező írásbeli számonkérés a tanfolyam végén a képzés anyagából (a részvételi díj magában foglalja a vizsgadíjat)

Tanfolyam tematikája:

  • Bevezetés: Élelmiszerbiztonság és minőségirányítás
  • A HACCP módszer létrehozásának háttere, törvényi szabályozások
  • A HACCP előfeltételi (Prerequisite) programja (GHP = Jó Higiéniai Gyakorlat)
  • A HACCP alapelvei, termékleírás, folyamatábra
  • HACCP első alapelve: Veszélyelemzés végzése (A lehetséges veszélyek és a szabályozásukra szolgáló módszerek meghatározása)
  • HACCP második alapelve: Kritikus szabályozási pontok meghatározása, a döntési fa alkalmazása, kockázat értékelés
  • HACCP harmadik, negyedik és ötödik alapelve: Kritikus határérték, felügyelő módszerek, helyesbítő tevékenység alapelvek ismertetése, kritikus határértékek, felügyelő módszerek, helyesbítő tevékenységek
  • HACCP hatodik alapelve: Igazolás, validálás
  • HACCP hetedik alapelve: Dokumentáció
  • HACCP belső auditja, elmélet
  • A HACCP gyakorlati működtetése
  • HACCP megvalósítása, előnyei
  • Gyakorlatok (HACCP előfeltételi programok, termékleírás és folyamatábra készítése, élelmiszerbiztonsági veszélyek, veszélyek és lehetséges okok azonosítása, szabályzó módszerek kiválasztása, kritikus szabályozási pontok meghatározása, igazoló módszerek, HACCP belső audit)
  • Kérdések, értékelés, zárás
  • Írásbeli vizsga

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!