Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam (élelmiszeripari vállalatok számára)

Időpontok:

  • 2017. szeptember 5.
  • 2017. október 25.
  • 2017. október 26-27.

Időtartama: 1 nap
v.
2 nap

Részvételi díj:
1 napos tanfolyam 62.000 Ft + ÁFA / fő,
2 napos tanfolyam 75.000 Ft + ÁFA / fő

A tanfolyam előadásai és gyakorlatai biztosítják a résztvevők számára azt a lehetőséget, hogy érzékszervi bírálói képességüket, alkalmasságukat teszteljék, valamint az érzékszervi bírálatokhoz kapcsolódó ismereteiket bővítsék.

Vizsgalehetőség: A tanfolyam kötelező alkalmassági vizsgával zárul.

Tanfolyam tematikája:

  • Bevezetés az érzékszervi vizsgálatok alapjaiba (alapfogalmak, érzékszervi bírálatok alkalmazási lehetőségei és az ezekben rejlő előnyök)
  • Az érzékszervek működése, az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságai és vizsgálatuk fiziológiai alapjai
  • A bírálat személyi és tárgyi feltételei
  • A bírálók fiziológiai alkalmasságának felmérése gyakorlati tesztekkel az alapízek, szaganyagok, vizuális tulajdonságok, texturális tulajdonságok (rágás, tapintás) felismerésére a vonatkozó előírások figyelembevételével;
  • Az érzékszervi bírálatok szerepe élelmiszerminősítés és minőségi előírás készítése esetén.

Vállalatokhoz kihelyezve is !!! A kihelyezett tanfolyam külön ajánlat tárgya

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Hegyi Adrienn
Tel.: +36 1 433 1471
E-mail: a.hegyi@campdenkht.com

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!