Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Hogyan kell működtetni a HACCP rendszereket az élelmiszeriparban?

Időpontok:

  • 2017. szeptember 14.
  • 2017. december 4.

Időtartama: 1 nap

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

A HACCP alapelveinek változatlansága ellenére az utóbbi két évtizedben a már kialakított rendszereknél visszatérő hibák illetve hiányosságok figyelhetők meg.
A tanfolyam azon vállalatokat, vállalkozásokat célozza, akik rendelkeznek HACCP rendszerrel, de nehézségeik vannak a működtetéssel kapcsolatban. Az egynapos tanfolyam keretében a HACCP alapokkal már rendelkező résztvevők ismereteket szerezhetnek arról, hogy az elkészült rendszerek gyakorlati beindításának és működtetésének melyek a legfontosabb elemei.
Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk meg, hogyan kell a rendszer működtetésébe bevonni a dolgozókat, és milyen ellenőrzések, nyilvántartások szükségesek a hatékony működtetéshez és annak bizonyításához, elfogadtatásához. Ismertetésre kerül a rendszerek hatékony működtetéséhez nélkülözhetetlen validálás és verifikálás koncepciója és HACCP rendszerekben való alkalmazása.

Vizsgalehetőség: 10.000 Ft + ÁFA vizsgadíj

Tanfolyam tematikája:

  • A HACCP alapelveinek és megvalósításának rövid áttekintése
  • A hatékony alkalmazásba vétel gyakorlati lépései
  • A rendszerek validálásának és verifikálásának technikái
  • Esettanulmányok

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!