Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során
(2016-ban újra fejlesztett)

Időpontok:

  • 2017. augusztus 30.

Időtartama: 1 nap

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

A tanfolyam során az élelmiszeripari ágazatokban használt adalékanyagok kémiai és élelmiszer technológiai vonatkozásait ismertetjük. A tanfolyam bemutatja a termékfejlesztés során azon kritikus pontokat, amelyek mérlegelése nélkülözhetetlen a piaci siker érdekében. Az adalékanyagok felhasználására vonatkozó EU rendeletekbe is betekintést nyújtunk.

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam tematikája:

  • A termékfejlesztési folyamat elemei, a termékfejlesztési folyamat bemutatása
  • Az adalékanyagok felhasználására vonatkozó jogszabályok áttekintése
  • Adalékanyagok csoportosítása
  • Színezékek, aromák
  • Édesítőszerek és cukorhelyettesítő anyagok
  • Tartósítószerek
  • Állományjavító és módosító anyagok
  • Gyakorlatok (adott termékek termékösszetevőinek szerepe és hatása az élelmiszeradalékok hatásmechanizmusára; technológiai, minőségi és élelmiszerbiztonsági célból alkalmazandó adalékanyagok és a fejlesztés kapcsolata)

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!