Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek üzemeltetése

Időpontok:

  • 2017. nov. 23, 24, 30
    2017. dec. 1, 7, 8, 14, 15

Időtartama: 8 nap

Részvételi díj: 268.000 Ft + ÁFA / fő

Az élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek összehangolása szerteágazó feladatot jelent a rendszereket működtető szakemberek számára, akiknek ezzel a tanfolyamunkkal kívánunk segítséget nyújtani ahhoz, hogy a gyakorlatban a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer működtetésével és a minőségirányítással kapcsolatos problémákat eredményesen meg tudják oldani.
A vállalatoknál végzett széleskörű szolgáltatásaink során az elmúlt időszakban azt tapasztaljuk, hogy a minőségbiztosítás területén a változó körülmények miatt sok esetben az adott iparágra, illetve a területre vonatkozóan nem minden alapismeret áll rendelkezésre az adott feladatokra kijelölt szakemberek számára (pl.: új feladatkörként megkapott felelősség, más iparágból származó szakember hiányzó speciális ismeretei, stb.).
A tanfolyam célja olyan átfogó ismeretek átadása, amely a jelenleg ismert minden minőségbiztosítási területhez szükséges alapismeretet összefoglal és a résztvevők igényeihez rugalmasan igazítható.

Vizsgalehetőség: 19 000 Ft + ÁFA vizsgadíj

Tanfolyam tematikája:

  • • HACCP rendszer alapelvek rövid áttekintése, a HACCP rendszer validálása és igazoló eljárások a HACCP rendszer működtetésére, esettanulmány
  • Jó Higiéniai Gyakorlat iparági követelményei
  • Takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata
  • Élelmiszerhigiénia mikrobiológiai alapjai
  • • Kémiai szennyezések, allergén anyagok kezelése, veszély szabályozására alkalmazható módszerek, gyakorlatok
  • • Kereskedelmi láncok követelményei, tanúsítás, gyakorlati kérdések (IFS, BRC, FSSC, PAS 220)
  • • Az ISO 22000 szabványkövetelmények és tanúsítási, gyakorlati kérdések
  • Belső auditok gyakorlati kivitelezése
  • Nyomon követés nehézségei, megoldási módszerek
  • Jelölés törvényi háttere, gyakorlati példák

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!