Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei

Időpontok:

  • 2017. november 10.

Időtartama: 1 nap

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

Az élelmiszeripari csomagolóanyagokkal kapcsolatos élelmiszerbiztonsági követelmények és az élelmiszerek minőségére gyakorolt hatásának alaposabb megismerését segíti elő ez a tanfolyamunk. A csomagolási technológiák közül részletesebb betekintést nyújtunk a védőgázas technológia ipari alkalmazási lehetőségeibe és a technológiához felhasználható csomagolóanyagokba. Röviden kitérünk az egyes iparágakban speciálisan használt csomagolóanyagok előnyeire és hátrányaira és néhány különleges csomagolási módról is említést teszünk.

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam tematikája:

  • Az élelmiszeripari csomagolóanyagokra vonatkozó rendeletek, jogszabályok
  • A kiskereskedelmi szabványok IFS 6., BRC 6 csomagolóanyagokra vonatkozó követelményei
  • Aktív, intelligens csomagolások élelmiszerekhez, egyéb innovatív megoldások
  • A védőgázas technológia ipari alkalmazási lehetőségei, a technológiához felhasználható csomagolóanyagok
  • Védőgázas csomagolású termékek gyártásának élelmiszer biztonsági kérdései

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!