Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban

Időpontok:

  • 2017. szeptember 6.
  • 2017. november 17.

Időtartama: 1 nap

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

A tanfolyam anyaga a kisvállalkozástól a középvállalkozásokon keresztül egészen a nagyvállalatokig megoldásokat kínál a költségek csökkentésére és a hatékonyság növelésére. A tömegtermékeket előállító high-tech iparágak számára (mint pl. autóipar, gépipar, elektronikai berendezések, IT, gyógyszeripar) számos, főleg a Japán autóiparból eredő költségcsökkentési módszert fejlesztettek ki. Ezen ágazatokat a nagy kapacitású, automatizált gyártóvonalak minőségben egységes, nagy volumenű/mennyiségű termékek jellemzik.
A tanfolyam során bemutatásra kerül ezen módszerek alapján kidolgozott, az élelmiszeripar számára is alkalmazható management módszer a veszteségek feltárására, a költségcsökkentő technikák alkalmazásához.
A szisztematikusan felépített rendszer segítségével módszeresen elemezhetők az élelmiszeripari feldolgozás folyamatai a teljes élelmiszerláncon keresztül. Segítségével azonosíthatók azon területek, ahol a költségek csökkentése, vagy a hatékonyság növelése érhető el a fenntartható termelés segítése érdekében. A rendszer segítségével meghatározhatók a problémák és felállíthatók a prioritások, amelyekre a veszteségcsökkentést a leginkább alkalmazni szükséges. Esettanulmányokon keresztül ismertetésre kerülnek a gyakorlatban már sikeresen alkalmazott módszerek.

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam tematikája:

  • Az élelmiszeriparban is alkalmazható költségcsökkentő módszerekről általában: gyakorlati tapasztalatok, alkalmazási megoldások és felmerülő akadályok. A különböző módszereknek az élelmiszeripari KKV-k számára is alkalmazható elemei (pl.: 5S, 6 Sigma, 7 veszteség elve, OEE stb.)
  • Jellemző iparági veszteségek az élelmiszeripar szükségleteinek és prioritásainak figyelembe vételével
  • Management rendszer a veszteségek forrásainak elemzésére
  • A költségcsökkentő módszerek alkalmazása ipari környezetben - Esettanulmányok

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!