Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően?

Időpontok:

  • 2017. szeptember 21.
  • 2017. november 9.

Időtartama: 1 nap

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

Beszállítói auditok vállalati szakemberek által való elvégzésére, kiemelten figyelembe véve a HACCP és higiéniai követelményeket.

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam tematikája:

  • Az audit fogalma, fajtái, követelményei, céljai
  • Az audit tervezése, előkészítése
  • Az auditor és az auditált felelőssége
  • Követelmények a beszállítókkal szemben a különböző élelmiszer biztonsági szabványokban
  • Beszállítók előzetes értékelése, kockázatbecslés
  • Kérdéslisták készítése, előnyei, hátrányai
  • Az audit végrehajtása
  • Nem megfelelőségek rögzítése
  • Az auditjelentés
  • Helyesbítő tevékenységek és visszaellenőrzés
  • Audit módszertani esettanulmányok.

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!