Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Fenyegetettség értékelés, Kritikus Szabályozási Pontok tanfolyam -
(A szándékos élelmiszerszennyezés kezelésének szabványa (PAS 96:2010))

Időpontok:

  • 2017. szeptember 13.
  • 2017. december 6.

Időtartama: 1 nap

Részvételi díj: 45.000 Ft + ÁFA / fő

Tapasztalataink szerint a vevők az élelmiszerbiztonság és minőség biztosításával kapcsolatos szigorú elvárásain túl egyre fokozottabban kérik számon, hogy az adott beszállítójuk milyen intézkedéseket tesznek a beszállított termékeik szándékos szennyezése, hamisítása vagy más módon történő „sérülése” ellen. Ezt támasztja alá, hogy a szándékos élelmiszerszennyezéssel, vészhelyzetekkel kapcsolatos kockázatértékelést egyre szigorodó és egyre részletesebb követelményként fogalmazzák meg a kereskedelmi láncok szabványai is. Az IFS6 szabvány 2014 áprilisában kiadott újabb változata, illetve a 2015 július 1-től érvényes BRC7 szabvány is sokkal részletesebb követelményeket fogalmaz meg ezzel a témakörrel kapcsolatban.
Regisztrált auditoraink tapasztalatai is azt mutatják, hogy a szabványokban elvárt kockázatértékelés értelmezése nehézséget okoz a vállalatoknak. Tanfolyamunkon abban szeretnénk segíteni, hogy a fogalmak értelmezése mellett milyen gyakorlati megoldások lehetségesek a vevők, és a minőségirányítási szabványok követelményeinek való megfelelésre.
A tanfolyamon bemutatásra kerül egy olyan szisztematikus rendszer (TACCP), amivel elvégezhetők az elvárt kockázatelemzések, és esettanulmányokon keresztül segítünk ennek megértésében.
Ezért külön felhívjuk azon vállalkozások szakembereinek figyelmét a tanfolyamra, amelyek a kereskedelmi láncok szabványainak tanúsításával rendelkeznek, vagy ezek bevezetését tervezik. Emellett azon szervezeteknek, akik multinacionális vállalatok, vagy nagy kereskedelmi láncok beszállítói.

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam tematikája:

  • Bevezetés
  • A szabvány háttere (PAS 96:2010)
  • TACCP és HACCP
  • Gyakorlat: Egy gyártási folyamat kiértékelése, általános TACCP űrlap kitöltése
  • Emberi tényezők
  • Gyakorlat egy esettanulmányon keresztül az emberi tényezők megállapítására és csökkentésére
  • Dolgozói elégedettség, hozzá nem értés és bűnözés
  • Gyakorlat: esettanulmány elemzése
  • Szolgáltatások, Logisztika, Számítógépes bűnözés
  • Gyakorlat: egy esettanulmány teljes TACCP értékelése
  • Kérdések, értékelés, tanfolyam zárása

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!