Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Mikrobiológia alaptanfolyam (élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)

Időpontok:

  • 2017. november 7.

Időtartama: 1 nap

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

Az alaptanfolyamot elsősorban nem mikrobiológus végzettségű szakembereknek ajánljuk, akik munkája azonban megköveteli a mikrobiológia ismereteket. A tréning célja az élelmiszer-mikrobiológia és élelmiszerbiztonság mikrobiológiai alapjaihoz kapcsolódó alapelvek megismerése, illetve a leggyakoribb élelmiszerromlást, fertőzést okozó patogének bemutatása esettanulmányokon keresztül.

Vizsgalehetőség: 10.000 Ft + ÁFA vizsgadíj

Tanfolyam tematikája:

  • Mikroorganizmusok fajtái, szaporodási körülményei
  • Baktériumok szaporodását befolyásoló tényezők
  • Élelmiszermérgezést és fertőzést okozó mikroorganizmusok (Salmonella, Campylobacter, Listeria, E. coli, Clostridiumok stb, Staphylococcus aureus, Bacillus, Yersinia, Vibriók)
  • Élelmiszerromlást okozó mikroorganizmusok
  • Élelmiszerben előforduló vírusok
  • Környezeti mikrobiológia és üzemi higiénia
  • Esettanulmány gyakorlatok élelmiszerfertőzést és élelmiszermérgezést okozó mikróbák azonosítására

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!