Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

Mikrobiológia haladó tanfolyam (élelmiszeripari gyakorlati alkalmazás)

Időpontok:

  • 2017. november 8.

Időtartama: 1 nap

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

A biztonságos élelmiszer előállítás mikrobiológiai alapjait részletesen tárgyaló haladó tanfolyamunkon ismertetjük az üzemi, környezeti higiénia mikrobiológiai vonatkozásait, továbbá a mikrobiológiai kockázatelemzés alapelveit. Bemutatjuk a mikrobiológiai validálási eljárások alapelveit, az eltarthatóságot befolyásoló tényezők összefüggéseit, valamint a modern kimutatási módszereket.

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam tematikája:

  • Eltarthatóságot befolyásoló tényezők (challenge tesztek, fogyaszthatósági idő meghatározása)
  • Az üzemi higiénia mikrobiológiai vonatkozásai
  • Mikroorganizmusok kimutatásának új módszerei
  • Mikrobiológiai mintavételezési tervek az EU Mikrobiológiai Követelmény rendeletének tükrében.
  • Prediktív modellezés, mikrobiológiai kockázatbecslés

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!