Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Tanfolyamok élelmiszerparban dolgozók részére

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata

Időpontok:

  • 2017. augusztus 31.
  • 2017. október 11.

Időtartama: 1 nap

Részvételi díj: 40.000 Ft + ÁFA / fő

A helyiségek, gépek, berendezések, munkafelületek és eszközök tisztítása - fertőtlenítése az egyik legfontosabb lépés a termékszennyeződések megakadályozására, ezért a hatékony takarítás – fertőtlenítés elvégzése alapvető jelentőségű az élelmiszer biztonságosságának garantálása érdekében.

A megfelelő takarítási fertőtlenítési módszer kiválasztásához a tanfolyam során elmagyarázzuk a takarítás és fertőtlenítés alapelveit, ismertetjük a gyakorlatban alkalmazott takarító és fertőtlenítőszerek legfontosabb típusait, főbb hatás mechanizmusukat, előnyeiket és hátrányaikat.

Vizsgalehetőség: 10.000 Ft + ÁFA vizsgadíj

Tanfolyam tematikája:

  • Az élelmiszerhigiénia és a mikrobiológia kapcsolata
  • A takarítás és a fertőtlenítés alapelvei
  • A gyakorlatban alkalmazott takarító- és fertőtlenítőszerek ismertetése
  • A nyitott és zárt rendszerek takarítási módszere
  • Higiéniai ellenőrzési módszerek
  • A gyakorlathoz kapcsolódó tisztítási, takarítási, fertőtlenítési terv kialakítása

 


Jelentkezés a tanfolyamra


Bővebb felvilágosítást ad:

Szegner Erzsébet
Tel: +36 1 433 1477
Fax: +36 1 433 1480
E-mail: e.szegner@campdenkht.com

Sándor Andrea
Tel: +36 1 433 1470
Fax.: +36 1 433 1480
E-mail: a.sandor@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!